O nama

Tvrtka KOVINOPLAST d.o.o. Široki Brijeg osnovana je 1996. godine kao mala obiteljska tvrtka. Tvrtka trenutno broji 10 zaposlenih djelatnika. Sa gotovo četvrt stoljeća iskustva, tvrtka KOVINPLAST može zadovoljiti sva Vaša očekivanja i potrebe u sferi sustava za prozore i vrata (građevinski okov), sustava za namještaj (stolarski okov), sudopera i opreme za kuhinje.

Kada se govori o sustavima za prozore i vrata te kliznim sustavima, pored posjedovanja specijalističkih znanja (know-how), bitno je spomenuti kako raspolažemo sa cjelokupnim asortimanom za opremanje istih potrebnim okovom, bravama, kvakama te ostalim pratećim elementima koji su nužni za kvalitetno opremanje i funkcioniranje Vaših prozora i vrata. 

Što se tiče opremanja kuhinja, tvrtka KOVINOPLAST je već dugi niz godina ovlašteni zastupnik jednog od najvećih i najkvalitetnijih proizvođača kuhinjskih sudopera, slavina i sustava za otpad – tvrtke BLANCO.

KOVINOPLAST

Tvrtka KOVINOPLAST može ispuniti sva Vaša očekivanja i potrebe na području sustava prozora i vrata (građevinski okovi), sustava namještaja (stolarski okovi), sudopera i kuhinjske opreme. Ovlašteni smo distributer renomiranih europskih i svjetskih brendova kao što su: ROTO – specijalizirani proizvođač sustava za prozore i vrata, BLANCO – specijalizirani proizvođač sudopera i slavina kao i prateće opreme za  kuhinje, TITUS – specijalizirani proizvođač sustava namještaja (stolarija okovi).

Kompletnu ponudu i stranicu možete pogledati na ovim stranicama. Dobrodošli!
0 +
Godina iskustva
0 +
Zaposlenih djelatnika
0 +
Proizvoda
0
Partnera u BiH

Naši dobavljači

Naši dobavljači su firme koje svaka u svojoj branši stoji prvi vrhu ili na samom vrhu ljestvice kvalitete proizvoda što dokazuju i certifikatima koji podrazumijevaju najstrože kriterije kvalitete proizvoda na europskoj i svjetskoj razini.

NAŠI KUPCI

Želja nam je naravno dotaknuti se i naših dugogodišnjih kupaca s kojima iz godine u godinu održavamo i poboljšavamo suradnju na što smo izrazito ponosni, a otvoreni smo i prema potencijalnim, novim kupcima i izazovima, s toga nam se slobodno obratite.

Views: 489
Close

Close
Kategorije