POSEBNA PONUDA

U posljednje vrijeme do izražaja je došla jedna kombinacija sudopera i slavine koju rado kupujete, s toga smo odlučili za vas pripremiti posebnu ponudu za istu koja se nalazi u daljem tekstu:

 

Sudoper BLANCO ETAGON 500-U u crnoj boji i slavina BLANCO CATRIS-S FLEXO u mat crnoj boji, već krasi mnogo domova i kućanstava, a ukoliko se i Vama dopada ova kombinacija

od sada je možete kupiti po posebnoj cijeni od 1.199 KM ☺

 

 

Inovativni podugradbeni sudoper iz obitelji ETAGON savršeno će se uklopiti u svaku modernu kuhinju. Izuzetno otporan i robustan materijal Silgranit pružit će jamstvo kvalitete, a oblik sudopera i rešetke unutar sudopera koje dolaze kao dodatak u cijeni, osigurat će Vam funkcionalnost o kakvoj ste maštali.

 

 

Ono o čemu trebate vodite računa je materijal radne ploče, jer podugradbeni sudoperi zahtijevaju kompaktne ploče, kamen ili granit. Ne preporučuje se dakle na ploče koje nisu vodootporno, a generalno su to drvene radne ploče.

 

Dimenzije modela BLANCO ETAGON 500-U kao i mjera izreza za spomenuti model prikazane su u daljem tekstu:

Mat crna visoka slavina BLANCO CATRIS-S FLEXO, osim što će oduzeti dah svima koji je vide, pružit će vam lakoću pri svakom korištenju.

 

 

Dovoljno je visoka za lako manevriranje u sudoperu, ima crijevo koje se lako odvaja od držača i omogućuje veći opseg rada, a dvije vrste mlaznica koje se jednostavno mijenjaju pritiskom na gumb savršeno će odgovarati za pranje hrane i posuđa.

 

 

Požurite i naručite ovaj komplet za svoju kuhinju uz 20% popusta jer akcija traje dok traju zalihe.

KAKO ODABRATI SLAVINU
ZDRAVA, FILTRIRANA VODA ZA CIJELU OBITELJ
Close

Close
Kategorije